CyberLink Community Forum
where the experts meet
| Advanced Search >
Quote


YES. I just upgraded to v13 and Youtube works again. Seems that only v12 and v13 got the fix for downloading Youtube videos.


So Power2Go 11 is no longer compatible for downloading youtube content, right?

Just want to confirm all the details before I purchase another program. Don't wanna be met with the 'content not available' warning after spending the money.
Quote You should try a reinstall first of the MediaSuite. This should install the missing components to allow you to do a uninstal.


Would a Cyberlink cleaner work on removing the program and its components?
Quote You should try a reinstall first of the MediaSuite. This should install the missing components to allow you to do a uninstal.


That might be a litte hard to do. I still have my product key for the Media Suite twelve, problem is I don't see the download for it anywhere in my download list when I go to prodcut management.

If I have to reinstall it, I'd like to do it without having to pay for the program all over again. I have Cyberlink Media Suite 12 Ultra and I don't think that program is available through Cyberlink for download anymore.
Quote You did not state when you installed MediaSuite12, before or after you upgraded to Windows 10 on your pc. It is probably best if you do a fresh install of Win 10 if you are that concerned about it. In the past I find a reinstall of software the second time may help in this situation. You can then try uninstallation again.

You can also contact Cyberlink support for further help if this is not successful.


It was before the upgrade, plus it was a free upgrade from Microsoft itself (the Windows 10 I mean).

I'm worried that if I try to uninstall the Windows 10 platform now it might cause problems.
Dear forum members,

I'm having a problem. I'm attempting to uninstall Media Suite 12 and it's contents because I feel it's creating conflict with my other more advanced Cyberlink programs (mainly because Media Suite 12 has old programs that don't function the way the new gear I have on my computer function).

I'm running Windows 10 BTW.

Anyway, I've succeeded in removing all but 2 programs that continue to pop up when I go to the Uninstall Media Suite 12 program and one of those programs is Power2Go 8. When I try to uninstall this program using the InstallWizard I keep getting an error message in the pic below.

PowerDirector 12 is mentioning something about missing 'MUI' files and must be reinstalled. I don't have a clue what that is and I don't think I can reinstall it because it has already been deleted off my hardrives.

Anyone have any solutions on how to deal with this problem please? I don't want the old programs creating 'conflict of interest' with my newere programs when I upgrade.
Is this happening on just PowerDVD18? Cause I have the patch, it worked fine but then months later it stopped playing anything on PowerDVD18. Anything on vimeo is playable but nothing from youtube.

Same with Power2Go 11. (nothing is transferrable on that program anymore.)

Will we need to update to the newest edition in order to get back the feature to play stuff on youtube through this player or will it happen on PowerDVD19 also?
Quote I don't know the song from Madonna, but have you tried a "Delay"? A Delay is an Effect, that can be achieved with a VST plugin. AudioDirector 8 Ultra can add VST Effects.

Hatti


Thank you my friend. I'll have to try that out when I get AudioDirector 8 (money's a little tight right now). But I'll definitely get the AudioDirector 8 program and try the VST effects. Thanks! wink
Hey gang,

How's it going this year? I was wondering if anybody could help me out with something. I have Cyberlink AudioDirector 7 and I'm attempting to do this one word echo effect from a song. Does anybody know how to create something like that with AudioDirector?

You know, like in Madonna's song 'Vogue' when they get to the end and Madonna says 'Vogue, vogue, vogue, vogue, vogue...' at the end of the tune?

I'm attempting to do that with a specific track that I've found. I'm tryng to get the part of the song where they say 'Yeah, yeah, yeah, yeah' in a repetitive tone to signal the end of the tune as it winds down.

I've tried numerous edits in AudioDirector but I just can't get it right. I don't want it to sound like I merely copied and pasted the 'yeah' phrase over and over in the track.

if anyone has any ideas on how to do this repetitive echo sound effect for the end of a song, please post.

The part that I want to do the repetitive 'yeah' effect from is from the song 'Pride before a Fall'. You can listen to it hear from 3:04 to 3:12 (the year part is around 3:10 to 3:12. I know it's short, but there's gotta be a way to get that 'yeah' part to be repetitive just a little longer). I want it to be repetitive like in Madonna's 'Vogue' ending.

Quote Hello SimonSez,

If you mean a dynamic split screen like this or this, the answer is no. That needs specialised software.

You can create a static split screen easily in the Layers module.

Start with two images (e.g. before & after event) shot from the same position.


  1. Crop the "After" photo to half width or height.

  2. Open the "Before" image in the Layers module

  3. Add a new photo layer & import the cropped "After" photo

  4. Reposition the cropped photo to align

  5. Export the new split screen photo.


A screenshot is attached that uses the before/after aerial shots fromm the recent Houston floods (shown in the first link above).

PIX


I have ColorDirector, can that use the Layers module? Also, what kind of specialised software is there than can create the dynamic split screen for images? Any recommendations?
Quote
Quote Hey everyone,

I'm thinking of purchasing this product but I was curious to know if anybody knows if this product can create split-screen images? I want to try and do some 'before and after' style photos and I hear-tell photodirector is a pretty good program. Does this program offer that feature? And if so, does anyone have a tutorial on how to create a 'split-screen' image for it?

Cheers! wink


Try it yourself. There is a 30 day trial here.

There are tons of tutorials here.

The easiest way is to use overlays to a color background. There are others depening on how much you are going to do.


Thanks.
Hey everyone,



I'm thinking of purchasing this product but I was curious to know if anybody knows if this product can create split-screen images? I want to try and do some 'before and after' style photos and I hear-tell photodirector is a pretty good program. Does this program offer that feature? And if so, does anyone have a tutorial on how to create a 'split-screen' image for it?

Cheers! wink
Hey gang,

I was wondering if someone could help me on another topic. When I'm producing a video file (mp4 or mkv) I wanted to know what's the best kbps to use in order to get the highest if not best HD quality in PowerDirector 15.



Any ideas or suggestions? it took me a while to get the frames per second thing set up right (got it at 30 fps) so I was wondering what kbps should I use in the 'custom profile'?
Quote Hi Guys,

Simon Sez:

Quote

I tried asking the tech support people for assistance but they're saying the problem is that the program is on an unsupported platform (which doesn't make any sense).



I asked CS and was told that they meant your computer's CPU does NOT meet the minimum system requirements for editing video in PowerDirector 15. This could be part of the problem.

CacoGrandé:

CS found your crash report and want to inform you that it happened in a different module than Simon's, i.e. it is NOT the same issue. Please contact technical support and submit your DxDiag file and also the packed project if you can.

https://membership.cyberlink.com/support/service/technical-support.do

Both of you need to give more details of exactly what is happening. Both of you seem to have had no issues until something happened a short while back.

If you haven't changed anything in PD, what makes you think that PD is the issue? It may, of course, be a symptom of something wrong but I would suggest that the "problem" has arisen elsewhere.

Many people install driver or program updates by default (as we all now do with Win 10!!!) or because a third party program advises it, but it may lead to an issue in other programs.

Again many folk find that the 1st step might be to uninstall and re-install PD to let it find the new and changed environment and see if that cures the issue.

If not, then a detailed look at the problem, when and how it arises, your system specs and any other details (file formats, etc. etc.) would be needed in order for members to help.

Cheers

PowerDirector Moderator


Hello Moderator,

First let me say thank you for the response and I greatly appreciate the info you've given. I've submitted everything that the tech support team requested (DX Diag), a dump file, the serial number to the program and I told them why I was having the problem. I've also tried uninstalling and reinstalling the program and there's been no success there either. One poster suggested that I try producing a clip without the audio and that seemed to work (program didn't crash) but that could be a time consuming process if I have to do that everytime.

Before hand you could modify a video clip and keep the audio as it was if you didn't want the audio modified (by locking the audio bar so it wasn't messed with). Could the problem also be because I have previous versions of PowerDirector still on my machine? I've tried to remove them but everytime I do it just keep showing that the program is still on the machine. Would there be a conflict if a previous version of PowerDirectcor isn't removed fully from the desktop?

Again, the problem I'm having is to modify a video clip's speed (slowing it down) while keeping the audio as it is.
Quote Thus far, I've been happy with PD 15. The only issue I am having right now, is I have one video clip that I'm doing in Slow Motion, with some music below the clip to accompany the video. Everytime I start to make an additional edit to the video that's in Slow Mo, it crashes with out warning, or cause.


Everythign else that I do with editing is fine. Any thoughts?

By the way...I recently updated to the newest version of PD 15 -- So I don't know if that's the root of the problem or not.


I'm having the same problem. It does it when I lock the audio bar so that the audio doesn't get modified and then I slow down the video and then after I'm dong editing that, it crashes. I don't know what's going on and the only thing tech support told me was that the program is on an unsupported platform (whatever that means). I didn't have this problem until later when I upgraded my Divx codecs to pro but I doubt that would be the problem.

It sounds like they want me to upgrade to the next edition of PowerDirector but I don't want to have to do that unless absolutely necessary though. I'm starting to wonder though if downloading these programs from the site is a good idea. If I have to upgrade then my next step will be to purchase the disc itself from a retailer instead in case something goes wrong.

Also I've tried one of the 'patches' and that's not doing anything either. I hope the moderators get this problem fixed so I can get back to my slow motion editing.
Hey gang,

I reallly could use some assitance on this problem that I'm having. I really enjoy the PowerDirector 15 program but now it's giving me some major problem during slow motion editing. Here's what happens:

I'll lock up the audio bar so that the slow-motion of the video doesn't affect the audio (as I want the audio to run at it's naturual pace). I'll lower the video down to about 75 maybe 60 paces. As soon as I'm finished with the video editing, the program closes on its own and I get this error message about PDR.exe has stopped working etc, etc.

This has become a real nuiscance and I'm hoping that it's got nothing to do with me upgrading my Divx codec. Recently I got Divx Pro so that I could convert some files to mkv and plus so I could watch them in mkv format as my trial version of Divx had expired two maybe three years ago. Now ever since I got it, PowerDirector 15 has really been biting me hard in the slow-motion editing part.

I tried asking the tech support people for assistance but they're saying the problem is that the program is on an unsupported platform (which doesn't make any sense). The other versions of PowerDirector worked fine (even though they had less features).

So I'm wondering if I'm going to have to make yet another upgrade to PowerDirector 16. I mean, I don't really feel that should be necessary but I want to get back to doing my slow-mo routine without having to upgrade to another version and without the annoying 'crashes'. I tried one of the 'patches' but that didn't do anything.

If anyone else is having this problem or has some suggestions on how to correct it, please let me know. I'm willing to upgrade, but I need to know if I can get this problem corrected first before that becomes the final option.

Plus, I like the Screen Recorder function with PowerDirector 15 and I don't want to take that down. If I remove PowerDirector, I lose the Screen Recorder.
Quote
Quote Recently, mine has been crashing whenever I try to do the slow-motion effect and it never used to do that before. It happens when I lock the audio bar (because I want the video to be slowed down with the audio effect) and when I slow it down to about 76.0 on the slow motion scale, the moment it's finished, the whole program just closes and then an error message about .dmp (dump file) pops up.

I've emailed the moderators at customer service about this and sent them information they've asked for but I haven't been able to send the dump file they asked for as it's too big and the site won't allow me to send it to them.

Anybody else having this problem with slow-motion after effect in PowerDirector 15?

If I upgrade to PowerDirector 16 will that cause the crashes to seize and desist?






Y E S ! I am having the same problem with speed changes. Specifically in Action Director. I never had this problem until about a week ago. I am going to start a thread seperate from this to see if anyone can help


Glad to see that i'm not the only one having this problem. I think the trouble started for me when I updated my Divx protocols to Divx Pro so I could use vids with the Divx codec on PowerDirector. (I could be wrong though) The moderdators of Cyberlink sent me to a page with a video patch but that didn't do anything, the program still closes during the slow-mo part.

I'm considering upgrading to PowerDirector 16, but I don't wanna waste money if it'll do the same thing after the upgrade.
Recently, mine has been crashing whenever I try to do the slow-motion effect and it never used to do that before. It happens when I lock the audio bar (because I want the video to be slowed down with the audio effect) and when I slow it down to about 76.0 on the slow motion scale, the moment it's finished, the whole program just closes and then an error message about .dmp (dump file) pops up.

I've emailed the moderators at customer service about this and sent them information they've asked for but I haven't been able to send the dump file they asked for as it's too big and the site won't allow me to send it to them.

Anybody else having this problem with slow-motion after effect in PowerDirector 15?

If I upgrade to PowerDirector 16 will that cause the crashes to seize and desist?
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team