CyberLink Community Forum
where the experts meet
| Advanced Search >
Quote I noticed two different changes in forum behavior today.

1) The first is that if I copy a forum address, such as the one for the PDR19 & 365 Read Me Before Posting guide: https://forum.cyberlink.com/forum/posts/list/83321.page what actually gets pasted into the forum's text box is the title of that discussion: "Read Me Before Posting - Suggestions to Get the Best Results (cyberlink.com)" but it doesn't seem to be an active hyperlink.

The only way I can paste the actual URL is to not copy a critical component (like the full leading https) or paste the full link an a text editor and remove something like the leading h.

If I paste the full link into the forum's Link tool

both the URL and Text to display fields are filled with the full URL text. That's never happened before.


2) The other strange issue is that the forum index page is showing phantom entries.

As the composite screenshot shows, there is a single reply to the OP in the Can PD19 play videos created in PD12? discussion by JL_JL @ 14:44, but the index page shows a non-existent reply from me at 16:04:


I hope someone can look into these issues and let us know if any are intentional.


Hello,

We got a reply for the CL.com team in Taipei today. The first issue was fixed, and we have this info about the second copying and pasting issue:

"As a result of our investigation, it’s considered as a compatibility problem between Chromium Edge and the third-party text editor we used on CL forum. RD has reported it to them. Hope they will release an update. Would you please suggest forum users who faced the situation trying a different browser? Chrome & Firefox work without the problem in there tests."

Hopefully it will be fully resolved soon.

Regards,
Admin
Hello,

I tried again in Edge, and still cannot duplicate, but I passed on your video. Will let you know if I hear anything.

Regards.
Admin
Hello,

I could not duplicate the first issue. It seems to be working normally for me. Maybe I misunderstood what you did, but I just copied and pasted the URL from three topics and pasted in a new topic. See attached image.

For number 2, I have passed it on the CL RD forum team to look into.

Regards
Admin
Hello,

CyberLink PowerDirector 365 is now available for the Mac! Please check out the feature page for PowerDirector 365 Mac for more information:

https://www.cyberlink.com/products/powerdirector-video-editing-software-mac/features_en_US.html

You can also check out these helpful FAQs for additional information:

- What are the feature differences between the CyberLink PowerDirector 365 Mac and PowerDirector 365 Windows versions?

- Which file formats are supported in CyberLink PowerDirector 365 Mac version?

- Which content packs are supported for CyberLink PowerDirector 365 Mac version?

Regards,
Admin
Hello,

The CyberLink RD team is aware of this issue. Will let you know if we hear anything.

Regards,
Admin
Hello,

We have passed on this issue to CyberLink RD team. Will let you know if they can find a solution.

Regards,
Admin
Quote I noticed that all avatars seem to have disappeared from forum today. I've deleted my current one and uploaded a new copy which seemed to work, and I'm wondering if there's any way to recover the existing ones on the Admin side so every affected user doesn't have to upload a noew copy.


Hello,

This issue has been resolved.

Regards,
Admin
Hello,

We have asked CL RD to look into it. Will let you know as soon as we hear anything.

Regards
Admin
Hello,

See this post for more information: https://forum.cyberlink.com/forum/posts/list/81380.page

Regards,
Admin
Hello,

Yes, the RD and QA team are still working on it. Thanks for your updates.

Regards,
Admin
Hello,

We were not able to duplicate the errors you saw, but it could be related to the server issues the forum was having over the weekeend. See: https://forum.cyberlink.com/forum/posts/list/82377.page

RD is still investigating the root cause of those issues, and may have fixed the error you experienced in the mean time. Please let us know if you continue to see this error.

Regards,
Admin
Hello,

Yep, we am seeing it too. We have sent an email to RD, but probably won't get any action until Monday more Taipei time, i.e. Sunday night in USA.

Regards,
Admin
Hello,

RD got back to me already and said they belive they fixed the issue. Please try replying as normal and let us know if you encounter the issue again.

Regards,
David
Hello,

Thanks for the detailed information. We have passed it on to the RD team in Taipei. Will let you know when we hear something.

Regards,
Admin
Quote I want to insert and image into a topic on this forum. When I click on the image icon, it asks for a URL. No option to insert from my system drive.

Thanks.


Hello,

You just need to click the "Attachments" button in your post or reply, and then "Choose File" to access the photo file on your computer.

Regards,
Admin
Hello,

See this post:

https://forum.cyberlink.com/forum/posts/list/0/81380.page#335016

Regards,
Admin
Hello,

This feature is not available for members that are ranked as "Newbie" because we were having an issue with spam accounts using the available profile fields for spam links. You need to attain a ranking of "Member" to gain access to these fields. i.e. these fields will become available after you post a certain number of message posts.

Regards,
Admin
Hello,

We passed on your questions to the forum RD team. Will let you know what we find out.

Regards,
Admin
Quote Hello,

Is there a way to see all my posts?

I can't find anything under my account.

Thanks,

Veepo


Hello,
You can find them by going to your profile overview page:

https://forum.cyberlink.com/forum/user/profile/389544.page

It is different than clicking the "My Profile" link, which is to edit your profile details. You need to click on your profile in a post to view this page.

Regards,
Admin
Hello,

We see you were able to type some text in that post. Not sure why that would happen, which browser are you using?

For pasting, use the Ctrl+V hotkey to paste copied text.

Regards,
Admin
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team