CyberLink Community Forum
where the experts meet
| Advanced Search >
Quote We'd need a lot more info to help you out, as there are tens of thousands of variables in play. The most critical involve your source clips, the computer you're working on, and which output profile you're producing to.

The last one is the easiest, so please take a screenshot of the Produce page when you're ready to click Start, and use the Attachments button (below the forum's text box) to upload it here:



That may give us enough info to help, but it would also be a good idea to follow the steps in the Read Me Before Posting sticky thread and run the DxDiag test. Attach the results here, so we can see what drivers are installed and make sure the other technical details are set up correctly for producing.
I'm trying to prouduce my poweredirector video to a 1080 HD video, but no matter what I do it stops producing at 22% and then times out.
Quote


Why would the play store offer me a version of the app that is 11 years old? How do I get the latest version of PowerDirector? I paid for a yearly subscription and I expected to have downloaded the latest version.


I'm in version 18.0 so I believe I am in the right forum
Quote

You're not in the right forum. Is this PowerDirector, or Power2Go, or PD Mobile? If it's really PD6, the last update was released 11 years ago, and you'd want to be posting in the "PD previous versions" forum. Same with Power2Go or PD Mobile.


Why would the play store offer me a version of the app that is 11 years old? How do I get the latest version of PowerDirector? I paid for a yearly subscription and I expected to have downloaded the latest version.
Quote


What version of PD are you using? Is this an HD or a 4K project? Are you talking about the video freezing in the preview window during the editing process? If you procuce a small range of your project that includes this graphic, does the rendered file play back correctly?


Version 6.2.0 is what I see. THis is an HD video. My issues have been in the editing phase. I will try to produce a portion and see if it plays back correctly.
What have I done wrong? All of a sudden my video now freezes in the middle of a graphic that has a layer of text on top of it. Any ideas what might be wrong?
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team