CyberLink Community Forum
where the experts meet
| Advanced Search >
How can I purchase a DISC of Power to go 8?
Reply to this topic
kitchin [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Nov 02, 2019 10:43 Messages: 3 Offline
[Post New]
I have been trying for weeks to buy power to go 8 for my HP computer. It has windows XP.
The internet explorer software does not allow a download of power to go 8 using my computer.
I have tried telephoning Cyber twice but recieved no response.
I have tried Emailing tech support on another (this) computer but I can not follow their directions
because their software does not support windows XP. I need to use old computers since I can not buy
a new computer with a disc drive. I have emailed cyberlink several times about this but so far no response.
Can anyone help me? Thanks!!

This message was edited 1 time. Last update was at Nov 02. 2019 10:57

Reply
tomasc [Avatar]
Senior Contributor Private Message Joined: Aug 25, 2011 12:33 Messages: 4824 Offline
[Post New]
See this Cyberlink link for details and purchase of Power2Go 8: https://shop.cyberlink.com/c/shop?curr=USD&cntr=&ml=EN&LOCALE=en_US&OFFER_ID=12962509309&AFFILIATE_ID=2581_945_34_ENU-P2Go8-Dec11-2day-Topbuy_0&AM=1&ID=239685100 .
Reply
kitchin [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Nov 02, 2019 10:43 Messages: 3 Offline
[Post New]
I purchased a disc of power to go 8 premium.

It was also defective...after installing the software, when trying to open it, i get the same message as before "desktop gadget does not support the current screen resolution and dpi setting".

So with BOTH power to go 8 premium, and power to go 11 premium , the software is defective.

Is the "premium" software defective?

This software does not work in either windows 7 or windows xp.

I have now spent about $150 on the 2 softwares
Reply
tomasc [Avatar]
Senior Contributor Private Message Joined: Aug 25, 2011 12:33 Messages: 4824 Offline
[Post New]
Please read this sticky and supply a DXDiag.txt as an attachment on your next reply: https://forum.cyberlink.com/forum/posts/list/50105.page . Need this information to further help you here.

The error message "desktop gadget does not support the current screen resolution and dpi setting" means to me two things. The desktop resolution is probably set below 1024 x 768 screen resolution for computers of the windows xp and windows 3.1 era and or the dpi is set to greater than 120 dpi to display text larger for people with eyesight problems. It is probably a combination of the two.

You could ask for your money back. HP may have supplied you with restore discs or a restore partition on your original hard drive where you can extract the old free Power2Go to use. You may need a knowledgeable computer technician to do it for you if you don't know how to do it. This would probably cost you more.

You can contact Cyberlink support and explain the problem to them. They will ask for the same DxDiag.txt. They should also be able to help you for free.
Reply
kitchin [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Nov 02, 2019 10:43 Messages: 3 Offline
[Post New]
Quote Please read this sticky and supply a DXDiag.txt as an attachment on your next reply: https://forum.cyberlink.com/forum/posts/list/50105.page . Need this information to further help you here.

The error message "desktop gadget does not support the current screen resolution and dpi setting" means to me two things. The desktop resolution is probably set below 1024 x 768 screen resolution for computers of the windows xp and windows 3.1 era and or the dpi is set to greater than 120 dpi to display text larger for people with eyesight problems. It is probably a combination of the two.

You could ask for your money back. HP may have supplied you with restore discs or a restore partition on your original hard drive where you can extract the old free Power2Go to use. You may need a knowledgeable computer technician to do it for you if you don't know how to do it. This would probably cost you more.

You can contact Cyberlink support and explain the problem to them. They will ask for the same DxDiag.txt. They should also be able to help you for free.



Problem solved!
I went to staples and a guy there reset the settings what you suggested 1024 x 768. The software now works! The fix only took 5 minutes...you right click the screen then adjust the settings bar. Very easy. Thanks for your help. Cybernets really needs one on one tech help by phone or email. The software is fine but there is no support except here. Thank you!
Reply
tomasc [Avatar]
Senior Contributor Private Message Joined: Aug 25, 2011 12:33 Messages: 4824 Offline
[Post New]
Thank you for your feedback and glad that the problem is solved now. The more information you give in posting, the better someone would be able to help like you stating the information message. No one except you have access to your hp computer to see what is the problem.
Reply
Reply to this topic
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team