CyberLink Community Forum
where the experts meet
| Advanced Search >
Titles, PIP's objects, particles missing in PD 14 Ultimate
Reply to this topic
Alain II [Avatar]
Member Private Message Joined: Jan 20, 2015 01:34 Messages: 136 Offline
[Post New]
Hello all,

In PD14 above subjects are missing for at least 70%. I tried to reinstall some packs from the HD but a window shows up during the process confirming corrupted files.... So, I contacted the "support" but NO answers to my question to be able to download these packs again.

How to remediate?

Any help appreciated.



Thanks.



Alain II

This message was edited 1 time. Last update was at Feb 07. 2017 05:05

Reply
Alain II [Avatar]
Member Private Message Joined: Jan 20, 2015 01:34 Messages: 136 Offline
[Post New]
Quote Hello all,

In PD14 above subjects are missing for at least 70%. I tried to reinstall some packs from the HD but a window shows up during the process confirming corrupted files.... So, I contacted the "support" but NO answers to my question to be able to download these packs again.

How to remediate?

Any help appreciated.



Thanks.



Alain II


-------------------------------------------------------------------------------------------------

Situation back to normal, a missing pack has been downloaded again from the Cyberlink tech support link.

All fine again.

Alain II :
Reply
Neil.F.1955 [Avatar]
Senior Contributor Private Message Location: Australia (Port Stephens area, NSW) Joined: Mar 07, 2012 09:15 Messages: 1303 Offline
[Post New]
Quote
Quote Hello all,

In PD14 above subjects are missing for at least 70%. I tried to reinstall some packs from the HD but a window shows up during the process confirming corrupted files.... So, I contacted the "support" but NO answers to my question to be able to download these packs again.

How to remediate?

Any help appreciated.



Thanks.



Alain II


-------------------------------------------------------------------------------------------------

Situation back to normal, a missing pack has been downloaded again from the Cyberlink tech support link.

All fine again.

Alain II :


You've cured your problem yourself? Just add "Solved" to your post title.
Reply
Reply to this topic
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team