CyberLink Community Forum
where the experts meet
| Advanced Search >
Missing Post
Reply to this topic
tomasc [Avatar]
Senior Contributor Private Message Joined: Aug 25, 2011 12:33 Messages: 4924 Offline
[Post New]
There is a missing post in the Forum Index – PowerDirector (previous versions). I received this link in my email: http://forum.cyberlink.com/forum/posts/list/47904.page#250541 and the post with the 4 threads can be accessed from the link. Click on the profile for Tongal68 and you see that there are 0 answers to his post here. Check the dates. They are current.

The missing post is title PD13 FREEZES WHILE READING OR EDITING A PROJECT .

EDIT: Add screenshot of current page missing that post. My post about this issue in the Community Forum Technical Issues did not go through pending a review according to a popup message.
 Filename
Current Posts.jpg
[Disk]
 Description
Current posts in the PD Previous Version forum.
 Filesize
205 Kbytes
 Downloaded:
96 time(s)

This message was edited 1 time. Last update was at Mar 27. 2016 11:09

Reply
Carl312
Senior Contributor Private Message Location: Texas, USA Joined: Mar 16, 2010 20:11 Messages: 9059 Offline
[Post New]
Is this the one that is missing?

http://forum.cyberlink.com/forum/posts/list/47904.page#250463 Windows 7 64-bit 8 GB RAM,AMD Phenom II X4 965 3.4 GHz,ATI Radeon HD 5770 1 GB,256GB SSD,1TB HD.
http://www.carlmcmillan.com
Not responsible for any harm that may come to your wallet
Reply
tomasc [Avatar]
Senior Contributor Private Message Joined: Aug 25, 2011 12:33 Messages: 4924 Offline
[Post New]
Yes that is the one that is missing from the forum index. Let us know what can be done to make it visible to other users on the forums.
Reply
JL_JL [Avatar]
Senior Contributor Private Message Location: Arizona, USA Joined: Oct 01, 2006 20:01 Messages: 4058 Offline
[Post New]
Quote: Yes that is the one that is missing from the forum index. Let us know what can be done to make it visible to other users on the forums.

http://forum.cyberlink.com/forum/posts/list/47538.page

Jeff
Reply
CS2014
Senior Contributor Private Message Location: USA-Eastern Time Zone Joined: Sep 16, 2014 16:44 Messages: 626 Offline
[Post New]
So just report it to the link Jeff listed right?
CS PD13 Ultimate - Build 3516, WIN 8.1, 64 Bit, 16G RAM, Intel Core i5 4460, CPU @ 3.2GHz, NVIDIA GeForce GT720, Graphics Memory(total avail.)-4093MB
LG WH14NS40 Blu-Ray Drive
Reply
tomasc [Avatar]
Senior Contributor Private Message Joined: Aug 25, 2011 12:33 Messages: 4924 Offline
[Post New]
I did start a new topic post in the Community Forum Technical Issues today as moderator Daydd B told us to do so last month for these issues. The post does not appear there because of an information window stating that all posts will be reviewed first before being allowed to be posted.

The rules must have changed and posting in that forum means your posts on such issue may or may not appear later. That is why I posted on this forum too.

My old post in that forum is locked the same day stating that they are already aware of the issue. I don't think that they want you to report these issues in that forum. Our moderator needs to get new information on what to do. laughing

This message was edited 2 times. Last update was at Mar 27. 2016 17:08

Reply
CS2014
Senior Contributor Private Message Location: USA-Eastern Time Zone Joined: Sep 16, 2014 16:44 Messages: 626 Offline
[Post New]
sounds good! wink

CS PD13 Ultimate - Build 3516, WIN 8.1, 64 Bit, 16G RAM, Intel Core i5 4460, CPU @ 3.2GHz, NVIDIA GeForce GT720, Graphics Memory(total avail.)-4093MB
LG WH14NS40 Blu-Ray Drive
Reply
Reply to this topic
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team