CyberLink Community Forum
where the experts meet
| Advanced Search >
This movie is copyright-protected. Recording is prohibited
Reply to this topic
SimonW [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Mar 25, 2013 13:48 Messages: 22 Offline
[Post New]
Hi - me again! Yes I'm a newbie, I only installed PD11 at the weekend so early days

I'm capturing VHS video via a Hauppauge WinTV 885 video capture card. I've successfully captured 2 tapes but on the third I'm getting "This movie is copyright-protected. Recording is prohibited". It starts recording then the message comes up after about 10 minutes but not always in exactly the same place.

The picture is quite good so I don't think its tape quality.

Help please. PowerDirector 12 Build 2420
Windows 7 Home Premium SP1 64 bit
Dell Studio XPS 7100 AMD Phenom II x6 1035T 2.6Ghz with 8 Gb RAM
ATI Radeon HD 5770 video card graphics card
Hauppauge Colossus capture card and "Capture" software
Reply
BarryTheCrab
Senior Contributor Private Message Location: USA Joined: Nov 06, 2008 22:18 Messages: 5934 Offline
[Post New]
Try Windows Movie Maker for capture, if it can function with the Hauppage. WMM often works when others don't. As for WHY, it could be anything on the tape, try a search here, it's not an uncommon issue. My website http://bgillcyberstudio.com/index.html LINKS TO PDTOOTS & hundreds of other valuable resources!
HP Envy Phoenix/4thGen i7-4770(4@3.4GHz~turbo>3.9)/Nvidia GTX 960(4GB)/16GB DDR3/7,200rpm/w10x64---
Canon Vixia HV30/HF-M40/HF-M41/HF-G20/Olympus EPL-5
Reply
mooredynasty [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Jul 17, 2019 08:49 Messages: 2 Offline
[Post New]
Or the bug in the software could be fixed. That's why we don't bake programs into chips anymore, so flaws can be corrected. Any PD developers ever check this forum?
Reply
optodata
Senior Contributor Private Message Location: California, USA Joined: Sep 16, 2011 16:04 Messages: 3851 Offline
[Post New]
Quote Or the bug in the software could be fixed. That's why we don't bake programs into chips anymore, so flaws can be corrected. Any PD developers ever check this forum?

To see if someone is posting about bugs in years-old software? No.

If this is happening in PD16 or 17/365, then please start a new thread and follow the steps in Read Me Before Posting sticky thread at the top of the appropriate forum. You may also submit a support ticket to get help from Cyberlink directly.
Reply
BarryTheCrab
Senior Contributor Private Message Location: USA Joined: Nov 06, 2008 22:18 Messages: 5934 Offline
[Post New]
Quote Or the bug in the software could be fixed. That's why we don't bake programs into chips anymore, so flaws can be corrected. Any PD developers ever check this forum?
If you’re really into baked in software on chips, I’ve pm’d you a link.
Reply
Reply to this topic
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team