CyberLink Community Forum
where the experts meet
| Advanced Search >
Audio file in video corrupted?
Reply to this topic
LOSTinPowerVideo [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Jan 18, 2023 00:52 Messages: 2 Offline
[Post New]
Uploaded my MP4 video in Power Director 365, when trying to listen to the audio it seems to be corrupted? It's got a huge amount of static overlaid with the voice underneath it.

Plays perfectly fine on computer, so it's just when it gets into Power Director it has issues.


Anyone come across this issue? First time user, can't find anything in the forum or support with this issue.
Reply
PowerDirector Moderator [Avatar]
Senior Contributor Private Message Location: New Taipei City, Taiwan Joined: Oct 18, 2016 00:25 Messages: 1863 Offline
[Post New]
Quote Uploaded my MP4 video in Power Director 365, when trying to listen to the audio it seems to be corrupted? It's got a huge amount of static overlaid with the voice underneath it.

Plays perfectly fine on computer, so it's just when it gets into Power Director it has issues.


Anyone come across this issue? First time user, can't find anything in the forum or support with this issue.


Hi,

A couple of suggestions -

Ensure your PDR is the current version.

In the Media LIbrary Select file>rt click>Extract audio. This will give a .wav file (that PDR generally finds much more comfortable to handle) that can be used instead of the original audio track. If that works at least you can get editing.

Attach a short section of the clip for others to test or use a 3rd party online storage location. If you do choose this route please refer to this topic on privacy https://forum.cyberlink.com/forum/posts/list/83642.page

Cheers
PowerDirector Moderator


For customer support related issues, please contact:
- Customer service: https://membership.cyberlink.com/support/customer-services.do
- Technical support: https://membership.cyberlink.com/support/service/technical-support.do
Reply
Reply to this topic
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team