CyberLink Community Forum
where the experts meet
| Advanced Search >
How to disable Camera when it does not work?
Reply to this topic
Khyber [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Apr 08, 2022 23:08 Messages: 1 Offline
[Post New]
How to disable Camera when it does not work?
Reply
optodata
Senior Contributor Private Message Location: California, USA Joined: Sep 16, 2011 16:04 Messages: 7988 Offline
[Post New]
I'm not sure what you're asking. If you want to disable the built-in camera, all you need to do is set the Webcam setup box to "Select a device to record" like this:



That option will not be selectable if you don't have a webcam or if Windows has disabled it, and you won't see any preview next to the webcam icon on the main ScreenRecorder control window.

If you want to turn it back on, simply choose the camera you want to use and the preview will appear like this:

This message was edited 1 time. Last update was at Apr 10. 2022 17:43

Reply
Reply to this topic
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team