CyberLink Community Forum
where the experts meet
| Advanced Search >
effects packs not downloading
Reply to this topic
PWee [Avatar]
Newbie Private Message Location: Florida Joined: Feb 23, 2016 14:07 Messages: 6 Offline
[Post New]
I have had prior versions of PD and all effects packs downloaded as they should. In 365 some effects packs download fine while others say they are installed but are not installed. I'm at a loss as to what to do. The more people I know, the more I love my dog.
Reply
[Post New]
Quote I have had prior versions of PD and all effects packs downloaded as they should. In 365 some effects packs download fine while others say they are installed but are not installed. I'm at a loss as to what to do.


It would be nice to say the name of one or more packages for us to check and maybe find an answer. AMD-FX 8350 / Mem. 16GB DDR3
SSD SUV400S37240G / 2-HD WD 1TB
AMD RX570 / Display Philips 272V8
Windows 10-64Pro / PD19/365
Reply
PWee [Avatar]
Newbie Private Message Location: Florida Joined: Feb 23, 2016 14:07 Messages: 6 Offline
[Post New]
Quote


It would be nice to say the name of one or more packages for us to check and maybe find an answer.



Several packs have not installed in power director 365 even though they indicate they are 99% and 100% installed. The content pack at the top left and the bottom left indicate they are installed but then when I reopen the application manager they indicate 0% was installed. I have a second pc in which all packs, as they always have, in this version PD and 14 and 16 were installed properly.

Any suggestions you may have to solve this problem will be welcome.

Thank you for your time,

PWee Morrison
[Thumb - IMG_1723.JPEG]
 Filename
IMG_1723.JPEG
[Disk]
 Description
top left and bottom left contact packs indicate not installed
 Filesize
920 Kbytes
 Downloaded:
8 time(s)
[Thumb - IMG_1722.JPEG]
 Filename
IMG_1722.JPEG
[Disk]
 Description
 Filesize
860 Kbytes
 Downloaded:
7 time(s)
[Thumb - IMG_1721.JPEG]
 Filename
IMG_1721.JPEG
[Disk]
 Description
files not installed but still indicate 100% installed
 Filesize
1325 Kbytes
 Downloaded:
6 time(s)

This message was edited 1 time. Last update was at Jan 15. 2022 02:21

The more people I know, the more I love my dog.
Reply
[Post New]
The fact is that 99% and 100% did not complete the installation.
I didn't go through so I don't have a solution.
Wait for more answers here and also look for the official help Cyberlink support see image.

[Thumb - Sem título.jpg]
 Filename
Sem título.jpg
[Disk]
 Description
 Filesize
44 Kbytes
 Downloaded:
5 time(s)

This message was edited 1 time. Last update was at Jan 14. 2022 18:38

AMD-FX 8350 / Mem. 16GB DDR3
SSD SUV400S37240G / 2-HD WD 1TB
AMD RX570 / Display Philips 272V8
Windows 10-64Pro / PD19/365
Reply
Reply to this topic
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team