CyberLink Community Forum
where the experts meet
| Advanced Search >
PD 16. Chroma Key problem
Reply to this topic
ozstar [Avatar]
Member Private Message Location: Sydney OZ Joined: Apr 21, 2012 20:13 Messages: 124 Offline
[Post New]
Hi,

I have my clip on track 2 and the background on track 2

When I click on track 2, the tools don't come up but they do when I click track 1.

This is obviously stopping chroma from working.

How can correct please?

Thanks

oz

EDIT. I have tried another clip on track 2 and it does show the tools but the original video still does not.

It was 4K and I chose the fast editing option with it. Would that make the difr amd if so how can I get a chroma working?

Thanks

This message was edited 1 time. Last update was at Dec 17. 2021 00:06

Reply
optodata
Senior Contributor Private Message Location: California, USA Joined: Sep 16, 2011 16:04 Messages: 7987 Offline
[Post New]
It's hard to figure out what's happening on your end from just your description, but I think if you made a screen recording showing the issue someone here on the forum would be able to help.

Upload the recording to YouTube and post a link to it here, or use the Attachments button below the forum's text box to upload it directly.
Reply
ozstar [Avatar]
Member Private Message Location: Sydney OZ Joined: Apr 21, 2012 20:13 Messages: 124 Offline
[Post New]
Quote It's hard to figure out what's happening on your end from just your description, but I think if you made a screen recording showing the issue someone here on the forum would be able to help.

Upload the recording to YouTube and post a link to it here, or use the Attachments button below the forum's text box to upload it directly.


Many thanks. I've been messing around and it seems to be okay now. Still a slight green tinge around face, but working on light placements.

oz
Reply
Reply to this topic
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team