CyberLink Community Forum
where the experts meet
| Advanced Search >
Where did the speed tool go in ver 9?
Reply to this topic
haeffnkr [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Mar 30, 2021 15:50 Messages: 4 Offline
[Post New]
HI,
Need help!

I am using a chromebook and dont see the speed tool on the tool ribbon any more?

Where did it go?

thanks haeffnkr
Reply
optodata
Senior Contributor Private Message Location: California, USA Joined: Sep 16, 2011 16:04 Messages: 6736 Offline
[Post New]
It's on the toolbar where I think it's usually been. Make sure you select the clip first, then click on the pencil/Edit icon to continue as shown here:

Reply
Maliek
Senior Contributor Private Message Location: San Antonio, Texas USA Joined: Nov 10, 2012 12:01 Messages: 631 Offline
[Post New]
Quote HI,
Need help!

I am using a chromebook and dont see the speed tool on the tool ribbon any more?

Where did it go?

thanks haeffnkr


Speed is only available for clips on the main video track. If you have a clip on the overlay track the Speed tool is not available.
Reply
Reply to this topic
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team