CyberLink Community Forum
where the experts meet
| Advanced Search >
problem with blue shaping nodes
Reply to this topic
[Post New]
After upgrading to PD 365 from PD 13 The blue shaping nodes don't always work correctly. When you place each corner where you want it. it should stay there while you place the other corners. In PD 365 this doesn't always happen. I've attached a brief video showing how it worked in PD 13 and the problem I'm having in PD 365. Thank you.
 Filename
powerdirector 365 problem .mp4
[Disk]
 Description
 Filesize
83671 Kbytes
 Downloaded:
12 time(s)
Reply
JL_JL [Avatar]
Senior Contributor Private Message Location: Arizona, USA Joined: Oct 01, 2006 20:01 Messages: 5030 Offline
[Post New]
That's because newer versions introduced the "anchor point" when controlling size/shape. This thread should help, https://forum.cyberlink.com/forum/posts/list/0/84233.page#348180

Jeff
Reply
[Post New]
Quote That's because newer versions introduced the "anchor point" when controlling size/shape. This thread should help, https://forum.cyberlink.com/forum/posts/list/0/84233.page#348180

Jeff

Thank you so much! One thing I found. It works best if the anchor point is in the diagonally oposite corner from the one you're moving. for instance, it you're moving the top left corner, the anchor point should be in the bottom right position. It worked perfectly for me that way every time. thanks again! (Sorry for the duplicate question. I didn't think it came through the first time.)
Reply
Reply to this topic
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team