CyberLink Community Forum
where the experts meet
| Advanced Search >
Edit Mode Default Imagery
Reply to this topic
Phoenix Elvis Nicholson [Avatar]
Member Private Message Location: Madison, Alabama USA Joined: May 29, 2020 14:46 Messages: 75 Offline
[Post New]
At startup there are a few image tiles automatically shown
I'd like to start each time with an empty plate
Is this possible? .
.
Intel i5-9400F / B 360M MB (MS-7B19) 2.9 Ghz / 32 GB DDR4 / Radeon RX580
Personal website https://www.PENwords.net
.
.
Reply
optodata
Senior Contributor Private Message Location: California, USA Joined: Sep 16, 2011 16:04 Messages: 7191 Offline
[Post New]
Here's a 5 year old post with the answer
Reply
Phoenix Elvis Nicholson [Avatar]
Member Private Message Location: Madison, Alabama USA Joined: May 29, 2020 14:46 Messages: 75 Offline
[Post New]
Quote Here's a 5 year old post with the answer


Many thanks
Reply
Reply to this topic
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team