CyberLink Community Forum
where the experts meet
| Advanced Search >
Can SmartSound be added to PD19?
Reply to this topic
HarshFalcon [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Aug 03, 2012 12:22 Messages: 5 Offline
[Post New]
I installed PD 19 several months ago and had access to the SmartSound plugin, probably because it came with the older version of PD I had installed (PD 9). Now I've installed PD 19 on a new computer and I cannot access SS anymore. I know it isn't supported in PD anymore, but I really need it because if I open a project that contains smartsound clips, PD ignores them.

Any suggestions?

Thanks
Reply
BarryTheCrab
Senior Contributor Private Message Location: USA Joined: Nov 06, 2008 22:18 Messages: 6083 Offline
[Post New]
I do not have PD19 but I imagine it would still work.
You need to go to SmartSound support and download/install the components.
smartsound.com/support HP Envy Phoenix/4thGen i7-4770(4@3.4GHz~turbo>3.9)/Nvidia GTX 960(4GB)/16GB DDR3/7,200rpm/w10x64---
Canon Vixia HV30/HF-M40/HF-M41/HF-G20/Olympus E-PL5. Tape capture using 4 VCR, TBC, Elite BVP4+, Sony D8 camcorder with TBC.
https://www.facebook.com/B-Gill-Cyber-Studio-6
Reply
optodata
Senior Contributor Private Message Location: California, USA Joined: Sep 16, 2011 16:04 Messages: 6534 Offline
[Post New]
If Barry's suggestion doesn't work, you can install PD9 to get the original SmartSound functionality back. Either way, PD19 will be let you access it from the Plugins menu:

This message was edited 1 time. Last update was at Feb 24. 2021 13:46

Reply
HarshFalcon [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Aug 03, 2012 12:22 Messages: 5 Offline
[Post New]
Quote I do not have PD19 but I imagine it would still work.
You need to go to SmartSound support and download/install the components.
smartsound.com/support



Did that and now I'm all set. Thanks very much!
Reply
BarryTheCrab
Senior Contributor Private Message Location: USA Joined: Nov 06, 2008 22:18 Messages: 6083 Offline
[Post New]
If you have purchased tracks/albums you'll need to copy them to the new installation. HP Envy Phoenix/4thGen i7-4770(4@3.4GHz~turbo>3.9)/Nvidia GTX 960(4GB)/16GB DDR3/7,200rpm/w10x64---
Canon Vixia HV30/HF-M40/HF-M41/HF-G20/Olympus E-PL5. Tape capture using 4 VCR, TBC, Elite BVP4+, Sony D8 camcorder with TBC.
https://www.facebook.com/B-Gill-Cyber-Studio-6
Reply
Reply to this topic
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team