CyberLink Community Forum
where the experts meet
| Advanced Search >
BluRay Film bleibt mind. 1x pro Film stehen / BluRay film remains at least once per film
Reply to this topic
12Gandy34 [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Jan 09, 2021 03:47 Messages: 2 Offline
[Post New]
Hallo,
bin neu hier, hab aber gleich ein Problem mit PowerDVD 20 Ultra (Version 20.0.2325.62)

das Filme schauen per BluRay ist nicht möglich, da der Film nach einer Zeit x mind. 1x pro Film stehen bleibt, Cyberlink hängt sich in diesem Fall auch auf. Die Abspielzeit läuft aber weiter. Nach ca. 2min. läuft der Film dann schneller weiter aber ohne Ton. Hier versucht wohl Cyberlink die passende Filmszene zur Abspielzeit zu finden.
Der BluRay Player ist per USB 3.1 verbunden.

Hierzu hatte ich auch schon ein Ticket (CS002265254) eingestellt. Dieses bezog sich auf o.g. Problem auf einem ASUS Laptop. Das Problem scheint sich behoben zu haben, nachdem ich den Bitdefender deinstalliert hatte.
Der ASUS Laptop sollte aber nur eine Zwischenlösung sein, bis ich einen neuen Rechner gekauft habe.

Mittlerweile habe ich einen neuen Rechner (Intel NUC mit i5 der 8. Generation) gekauft. Hier tritt das Problem aber bei immer 1x beim Schauen eines BluRay Films auf.
Auf diesem Rechner ist kein Bitdefender oder sonstige andere Programme installiert.
Hierzu habe ich auch wieder ein Ticket (CS00228471 am 05.01.2021 eingestellt. Bis dato aber keine Antwort darauf bekommen.

Kennt oder hat evtl. auch jemand das Problem?

Danke im Voraus für euer Feedback

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hi there,
I'm new here, but I have a problem with PowerDVD 20 Ultra (Version 20.0.2325.62)

Watching films on BluRay is not possible, as the film stops at least once per film after a time x. In this case, Cyberlink also hangs up. However, the playback time continues. After about 2min. the film then continues faster but without sound. Cyberlink is probably trying to find the right film scene for the playback time.
The BluRay player is connected via USB 3.1.

For this I had already set a ticket (CS002265254). This related to the above problem on an ASUS laptop. The problem seems to have been resolved after I uninstalled Bitdefender.
The ASUS laptop should only be an interim solution until I bought a new computer.

In the meantime I have bought a new computer (Intel NUC with i5 of the 8th generation). Here the problem arises when watching a BluRay movie once.
Bitdefender or other programs are not installed on this computer.
For this purpose, I also posted a ticket (CS00228471 on January 5th, 2021. So far, no answer has been received.

Does someone know or has the problem?

Thanks in advance for your feedback

This message was edited 1 time. Last update was at Jan 09. 2021 04:26

Reply
Reply to this topic
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team