CyberLink Community Forum
where the experts meet
| Advanced Search >
Batch Transistions?
Reply to this topic
rkruz3 [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Sep 19, 2020 10:21 Messages: 9 Offline
[Post New]
Is there a method to batch add transitions to every segment, so as not having to do each transition 1 at a time?
Reply
Lilaiphone20 [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Sep 19, 2020 12:36 Messages: 11 Offline
[Post New]
Quote Is there a method to batch add transitions to every segment, so as not having to do each transition 1 at a time?


Yes, you can. Here's a video how to do it: https://www.youtube.com/watch?v=eXKZAqq0XBE
Hope this is what you're lookign for, good luck!
Reply
rkruz3 [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Sep 19, 2020 10:21 Messages: 9 Offline
[Post New]
Quote


Yes, you can. Here's a video how to do it: https://www.youtube.com/watch?v=eXKZAqq0XBE
Hope this is what you're lookign for, good luck!


Thats so perfect!. Thank you so much!
Reply
Lilaiphone20 [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Sep 19, 2020 12:36 Messages: 11 Offline
[Post New]
Quote


Thats so perfect!. Thank you so much!


You're welcome! Glad I could be of help
Reply
Reply to this topic
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team