CyberLink Community Forum
where the experts meet
| Advanced Search >
Menu Preferences Power2 Go13
Reply to this topic
Michael Stehly 1938 [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Dec 01, 2015 13:02 Messages: 7 Offline
[Post New]
Can I use an H.264 video clip as an Intro?
Reply
stevek
Senior Contributor Private Message Location: Houston, Texas USA Joined: Jan 25, 2011 12:18 Messages: 4663 Offline
[Post New]
Quote Can I use an H.264 video clip as an Intro?


To what data disc, Video disc (BR, DVD, file, Cd, etc.)? Please expaln more in depth information.

Have you tried it? What happens.

It is always good to have a few RW discs available to try or just in case,
Reply
Michael Stehly 1938 [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Dec 01, 2015 13:02 Messages: 7 Offline
[Post New]
Quote


To what data disc, Video disc (BR, DVD, file, Cd, etc.)? Please expaln more in depth information.

Have you tried it? What happens.

It is always good to have a few RW discs available to try or just in case,


I use DVD or Blu-ray Video Discs. I have tried to import my own video as a Menu. It does not import.
Reply
sumerJ [Avatar]
Contributor Private Message Joined: Nov 28, 2013 05:37 Messages: 377 Offline
[Post New]
Power2 Go13 supports H.264 video clips, how do you get your H.264 video clip? shoot by your mobile phone?

This message was edited 1 time. Last update was at Jan 23. 2020 13:30

Reply
Michael Stehly 1938 [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Dec 01, 2015 13:02 Messages: 7 Offline
[Post New]
Power2 Go13 supports H.264 video clips, how do you get your H.264 video clip? shoot by your mobile phone?

I solved the problem. I select First Play Video.
Reply
Reply to this topic
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team