CyberLink Community Forum
where the experts meet
| Advanced Search >
Error Code eC0030019
Reply to this topic
LesK [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Nov 11, 2019 09:08 Messages: 6 Offline
[Post New]
My video is complete. Last step is to burn it, but when I do, it authorizes about 5% for about 40 seconds then gives me the error code eC0030019. I have no idea what is wrong or where to find out what this code means. It's never happened before. Any ideas out there?
Reply
[Post New]
Hi, it's hard to know exactly because you didn't provide information, but burn issues are usually hardware related, i.e. burner.

Try looking at these FAQs for help:

https://www.cyberlink.com/support/product-faq-content.do?id=4515

https://www.cyberlink.com/support/product-faq-content.do?id=12808


If that doesn't help, contact tech support for your burner or for CyberLink.

Dave
Reply
LesK [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Nov 11, 2019 09:08 Messages: 6 Offline
[Post New]
Quote Hi, it's hard to know exactly because you didn't provide information, but burn issues are usually hardware related, i.e. burner.

Try looking at these FAQs for help:

https://www.cyberlink.com/support/product-faq-content.do?id=4515

https://www.cyberlink.com/support/product-faq-content.do?id=12808


If that doesn't help, contact tech support for your burner or for CyberLink.

Dave


Thanks Dave. I played with the last step (Create Disc) because all seemed well up to there. By de-selecting everything in the 4 options below the menus, I got it to burn. The frustrating part is that getting an error code tells me NOTHING! Thanks for your help. Les
Reply
Reply to this topic
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team