CyberLink Community Forum
where the experts meet
| Advanced Search >
PHOTO v8 - no blur?
Reply to this topic
PriMa77 [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Mar 23, 2015 13:50 Messages: 9 Offline
[Post New]
Tried to blur edges and found out there is no blur effect available.

I have Photo version 8.
Reply
optodata
Senior Contributor Private Message Location: California, USA Joined: Sep 16, 2011 16:04 Messages: 3859 Online
[Post New]
You apparently didn't look under the Edit menu. I don't have PhotoDirector 8, but that's where the tool is in these other versions:


youtube/optodata

DS365 | Win10 Pro | 8 Core/16T i9-9900K (4.8GHz) | RTX 2070 | 32GB RAM | 6TB SSDs

Canon Vixia GX10 (4K 60p) | HF G30 (HD 60p) | HF S200 (HD 30p) | Yi Action+ 4K | 360Fly 4K 360°
Reply
PriMa77 [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Mar 23, 2015 13:50 Messages: 9 Offline
[Post New]
My screenshot is attached.
[Thumb - pd8.jpg]
 Filename
pd8.jpg
[Disk]
 Description
 Filesize
56 Kbytes
 Downloaded:
5 time(s)
Reply
optodata
Senior Contributor Private Message Location: California, USA Joined: Sep 16, 2011 16:04 Messages: 3859 Online
[Post New]
Well it certainly is missing there! Can you click on th word PhotoDirector at the top right of the app window and attach a screenshot of the version screen, like this?


youtube/optodata

DS365 | Win10 Pro | 8 Core/16T i9-9900K (4.8GHz) | RTX 2070 | 32GB RAM | 6TB SSDs

Canon Vixia GX10 (4K 60p) | HF G30 (HD 60p) | HF S200 (HD 30p) | Yi Action+ 4K | 360Fly 4K 360°
Reply
PriMa77 [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Mar 23, 2015 13:50 Messages: 9 Offline
[Post New]
here it is
[Thumb - aboutpd8.jpg]
 Filename
aboutpd8.jpg
[Disk]
 Description
 Filesize
75 Kbytes
 Downloaded:
8 time(s)
Reply
optodata
Senior Contributor Private Message Location: California, USA Joined: Sep 16, 2011 16:04 Messages: 3859 Online
[Post New]
Quote here it is

Thank you. You have the latest patch installed, so I'm not clear on why the blur tool is missing.

Like I said I don't have version 8, so maybe another member can help out here.
youtube/optodata

DS365 | Win10 Pro | 8 Core/16T i9-9900K (4.8GHz) | RTX 2070 | 32GB RAM | 6TB SSDs

Canon Vixia GX10 (4K 60p) | HF G30 (HD 60p) | HF S200 (HD 30p) | Yi Action+ 4K | 360Fly 4K 360°
Reply
tomasc [Avatar]
Senior Contributor Private Message Joined: Aug 25, 2011 12:33 Messages: 4535 Offline
[Post New]
I believe that you are missing the Blur Tool because you have the Deluxe version of PhotoDirector. This tool does not exist in my previous version of PhotoDirector Deluxe but exist in my Ultra versions.
Reply
Reply to this topic
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team