CyberLink Community Forum
where the experts meet
| Advanced Search >
I have a question about cyberlink screen recorder, can anyone help
Reply to this topic
Tony Wall [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Aug 06, 2018 20:27 Messages: 10 Offline
[Post New]
When I select full screen or custom screen to capture, the dotted lines show in the video. Is there anyway to make those dotted lines not show? Or is there a way I can make them black full lines?

Thanks
Reply
stevek
Senior Contributor Private Message Location: Houston, Texas USA Joined: Jan 25, 2011 12:18 Messages: 4621 Offline
[Post New]
Quote When I select full screen or custom screen to capture, the dotted lines show in the video. Is there anyway to make those dotted lines not show? Or is there a way I can make them black full lines?

Thanks


Which screen recorder version do you have -- 2, 3 or earlier? Are you using standalone or as part of Power Director? I just tried it as part of Power Director and it captured only the selected area (Version 2)..

This message was edited 1 time. Last update was at Sep 30. 2018 08:58

Reply
Tony Wall [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Aug 06, 2018 20:27 Messages: 10 Offline
[Post New]
Hi Stevek

I am using screenrecorder 3, the latest standalone one. when I select an area it captures the area but also captures the dotted lines.
Reply
Reply to this topic
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team