CyberLink Community Forum
where the experts meet
| Advanced Search >
Who has a copy of WAVE Editor?
Reply to this topic
BarryTheCrab
Senior Contributor Private Message Location: USA Joined: Nov 06, 2008 22:18 Messages: 5942 Offline
[Post New]
For some reason my WE has flown the coop, and I cannot seem to extract a copy properly from my various packages.

WHO, I say WHO, can help the crab? My website http://bgillcyberstudio.com/index.html LINKS TO PDTOOTS & hundreds of other valuable resources!
HP Envy Phoenix/4thGen i7-4770(4@3.4GHz~turbo>3.9)/Nvidia GTX 960(4GB)/16GB DDR3/7,200rpm/w10x64---
Canon Vixia HV30/HF-M40/HF-M41/HF-G20/Olympus EPL-5
Reply
tomasc [Avatar]
Senior Contributor Private Message Joined: Aug 25, 2011 12:33 Messages: 4535 Offline
[Post New]
Try this feebie wave editor: http://www.wave-editor.com/ . It works just as well but don’t have all the filters. Use it until you can extract wave editor from your old versions pd installation files using 7s.

This message was edited 1 time. Last update was at May 01. 2017 21:36

Reply
BarryTheCrab
Senior Contributor Private Message Location: USA Joined: Nov 06, 2008 22:18 Messages: 5942 Offline
[Post New]
Sorry Tomasc, only want the in-house version. I am reinstalling PD14 to get my WE back. Thanks anyway. My website http://bgillcyberstudio.com/index.html LINKS TO PDTOOTS & hundreds of other valuable resources!
HP Envy Phoenix/4thGen i7-4770(4@3.4GHz~turbo>3.9)/Nvidia GTX 960(4GB)/16GB DDR3/7,200rpm/w10x64---
Canon Vixia HV30/HF-M40/HF-M41/HF-G20/Olympus EPL-5
Reply
garioch7
Senior Contributor Private Message Location: Port Hood, Nova Scotia, Canada Joined: Feb 07, 2011 06:45 Messages: 830 Offline
[Post New]
Barry:

I am meticulous in keeping my install files. I have searched my computer (I too have PD14) and I can see the Wave Editor 2 folder under C:\Program Files (x86)\Cyberlink\WaveEditor, but there is no installer file there. It must be a part of the main PD14 installer, or in one of the content packs. There are a lot files and folders in there, so I don't think you could just copy the files. There are undoubtedly registry entries that are created during the install.

Perhaps Cyberlink Tech Support might be of assistance?

Sorry that I can't help you.

Good luck and have a great day.

Regards,
-Phil Windows 10 Pro x64
Dell XPS 8930
Intel CoreT i7 (4.6 GHz)
32 GB DDR4-2666 RAM
1 TB PCIe -x4 SSD
NVIDIA GeForce RTX 2060
PD14 Ultimate x64, 4207
CD4 Ultra and AD6 Ultra
Bleeping Computer Malware Response Instructor
Reply
BarryTheCrab
Senior Contributor Private Message Location: USA Joined: Nov 06, 2008 22:18 Messages: 5942 Offline
[Post New]
I wound up re-installing DS Suite 4, but just the PD14 component. I have my WE back. Thank you. My website http://bgillcyberstudio.com/index.html LINKS TO PDTOOTS & hundreds of other valuable resources!
HP Envy Phoenix/4thGen i7-4770(4@3.4GHz~turbo>3.9)/Nvidia GTX 960(4GB)/16GB DDR3/7,200rpm/w10x64---
Canon Vixia HV30/HF-M40/HF-M41/HF-G20/Olympus EPL-5
Reply
Reply to this topic
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team