CyberLink Community Forum
where the experts meet
| Advanced Search >
Is PD compatible with Windows 10?
Reply to this topic
CubbyHouseFilms
Senior Contributor Private Message Location: Melbourne, Australia Joined: Jul 14, 2009 04:23 Messages: 2208 Offline
[Post New]
Hi All

Does anyone know if PD is compatible with the soon to be launched Windows 10? Happing editing

Best Regards

Neil
CubbyHouseFilms

My Youtube Channel
My Vimeo Channel
PD3.5, 5, 6 & 7. Computer: Dell Dimension 5150, Intel Pen. 2.80 GHz, 2GB RAM, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, Windows XP Pro!!
PD8 Ultra v3022. Computer: Dell Studio 1747, Intel, i7 Q740 1.73 GHz, 8GB RAM, ATI Mob. Radeon HD 560v 1GB, Windows 7 Ult. 64
PD10 Ultra v2023. Computer: HP Pavilion dv7, Intel, i7 2630 2.00 GHz, 8GB RAM, ATI Mob. Radeon HD 6770 2GB, Windows 7 Pre. 64
PD12 Ultra v2930. Computer: HP Pavilion dv7, Intel, i7 2630 2.00 GHz, 8GB RAM, ATI Mob. Radeon HD 6770 2GB, Windows 7 Pre. 64
PD13 Ultim v3516. Computer: HP Pavilion dv7, Intel, i7 2630 2.00 GHz, 8GB RAM, ATI Mob. Radeon HD 6770 2GB, Windows 7 Pre. 64
PD16 Live v2101 Computer: HP Pavilion dv7, Intel, i7 2630 2.00 GHz, 16GB RAM, ATI Mob.Radeon HD 6770 2GB, Windows 7 Pre. 64
Director Suite 6: PowerDirector 16 Live, PhotoDirector 9, ColorDirector 6, AudioDirector 8

Cameras: Sony(s) HXR-NX5P, HXR-NX70P, NEX-VG10E, a6300 4k, HDR TG5E, GoPro 4 Black, Canon 6D DSLR

Visit PDtoots. PowerDirector Tutorials, tips, free resources & more. Subscribe!
Full linked Tutorial Catalog
- PDtoots happily supports fellow PowerDirector users!

Reply
PepsiMan
Senior Contributor Private Message Location: Clarksville, TN Joined: Dec 29, 2010 01:20 Messages: 896 Offline
[Post New]
I got a notification from MS that I'll be getting a FREE upgrade.

Woohoo!

I've signed up asap...

however, when I was taking a business course in college, I do remember the pharase 'there is no free lunch'

so, since it's free and involuntarily volunteered as a beta tester for Windows 10, my educated guess will be

50/50!

or ask directly to CL, they'd know for sure(hopefully)...



happy editing HEVC H.265 4K QHD videos.

hey, where's FREE VP9??? 'no bridge too far'

Yashica Electro 8 LD-6 Super 8mm
Asrock 970 Extreme4, W7Pro 64, AMD FX 8370E, MSI GTX1060 6GB, Corsair 16GB/RAM
Dell XPS L702X i7-2860QM, W7P / W10P 64, Intel HD3000/nVidia GT 550M 1GB, Micron 16GB/RAM
Samsung Galaxy Note3/NX1
Reply
anterak [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Jun 13, 2012 13:46 Messages: 11 Offline
[Post New]
I had made a fast test on a laptop dell, but I had problems of videos green in the timeline
but is ok if i cut the hard decoding (perharps a video drivers problems ( intel ) )

This message was edited 1 time. Last update was at Jun 03. 2015 10:56

Reply
PepsiMan
Senior Contributor Private Message Location: Clarksville, TN Joined: Dec 29, 2010 01:20 Messages: 896 Offline
[Post New]
Quote: if PD is compatible with the soon to be launched Windows 10?




when the Windows 10 is available, I recommend DUAL BOOT the OS!

all you need is an another hard drive...

this way if the PD doesn't work or need time to work out the kinks, then

you'll still have OS that works perfect with PD. well sort of...

Windows 10 will not support DvD(I heard it through the grape vine) so one needs the MPC-HC or VLC to play it.



happy editing. 'no bridge too far'

Yashica Electro 8 LD-6 Super 8mm
Asrock 970 Extreme4, W7Pro 64, AMD FX 8370E, MSI GTX1060 6GB, Corsair 16GB/RAM
Dell XPS L702X i7-2860QM, W7P / W10P 64, Intel HD3000/nVidia GT 550M 1GB, Micron 16GB/RAM
Samsung Galaxy Note3/NX1
Reply
Reply to this topic
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team