CyberLink Community Forum
where the experts meet
| Advanced Search >
Trimming multicam project
Reply to this topic
david445 [Avatar]
Member Private Message Joined: Oct 30, 2012 05:28 Messages: 129 Offline
[Post New]
Generated the multicam version of my project, with also transitions etc.
Trimming it with all the slices etc its difficult prefer to have a single clip.

There are any way to achieve that without first producing the whole project and reimport the new clip?
Also can I import the new clip on the same project and edit only that one without touching the multicam edit?
Reply
borgus1 [Avatar]
Senior Contributor Private Message Joined: Feb 27, 2013 00:33 Messages: 1318 Offline
[Post New]
A PD13 tutorial. See if it provides any insight for your queries.
https://www.youtube.com/watch?v=YazEBOU5oW0
Reply
david445 [Avatar]
Member Private Message Joined: Oct 30, 2012 05:28 Messages: 129 Offline
[Post New]
Quote: A PD13 tutorial. See if it provides any insight for your queries.
https://www.youtube.com/watch?v=YazEBOU5oW0

Appear PD13 bring in great improvements into multicam and that's welcome since in PD12 is pretty basic.
Since now I produced the unique clip to edit, need to analyze if make sense to me upgrading again (upgraded to 12 just a couple of months ago)
Reply
Reply to this topic
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team