CyberLink Community Forum
where the experts meet
| Advanced Search >
PRODUCE Screen: Remaining and Produced N/A
Reply to this topic
garioch7
Senior Contributor Private Message Location: Port Hood, Nova Scotia, Canada Joined: Feb 07, 2011 06:45 Messages: 851 Offline
[Post New]

Good afternoon again, folks. A couple of days ago, I produced a 2:08 HD video (m2ts) files in H.264 format (1920x1080/60i), which is what my Sony camcorder records in. There were some enhancements used so I decided to pre-produce the project and then use the pre-produced file in a separate project to do the burn. It all went well.

My observation though was that in the PRODUCE screen, the "Remaining" and "Produced" indicators were listing "N/A". Can anyone else confirm this observation? In previous versions of PD, the indicators were constantly updated during the PRODUCE process.

Have a great day.

Regards,
-Phil Windows 10 Pro x64
Dell XPS 8930
Intel CoreT i7 (4.6 GHz)
32 GB DDR4-2666 RAM
1 TB PCIe -x4 SSD
NVIDIA GeForce RTX 2060
PD14 Ultimate x64, 4207
CD4 Ultra and AD6 Ultra
Bleeping Computer Malware Response Instructor
Reply
JL_JL [Avatar]
Senior Contributor Private Message Location: Arizona, USA Joined: Oct 01, 2006 20:01 Messages: 4403 Offline
[Post New]
N/A's now appear when SVRT is used.

Jeff
Reply
garioch7
Senior Contributor Private Message Location: Port Hood, Nova Scotia, Canada Joined: Feb 07, 2011 06:45 Messages: 851 Offline
[Post New]
Thanks, Jeff. Certainly some of my clips were not enhanced, so I guess if PD12 doesn't have to re-render everything, from what you say, I understand that those indicators will remain "N/A".

Good to know. Thanks for your expertise. All the best in 2014.

Regards,
-Phil Windows 10 Pro x64
Dell XPS 8930
Intel CoreT i7 (4.6 GHz)
32 GB DDR4-2666 RAM
1 TB PCIe -x4 SSD
NVIDIA GeForce RTX 2060
PD14 Ultimate x64, 4207
CD4 Ultra and AD6 Ultra
Bleeping Computer Malware Response Instructor
Reply
JL_JL [Avatar]
Senior Contributor Private Message Location: Arizona, USA Joined: Oct 01, 2006 20:01 Messages: 4403 Offline
[Post New]
Quote: Thanks, Jeff. Certainly some of my clips were not enhanced, so I guess if PD12 doesn't have to re-render everything, from what you say, I understand that those indicators will remain "N/A".

I didn't mean that the "N/A" are a normal conditions. They are abnormal. Your post did not indicate how to replicate. For me the "N/A's" only appear if you are using SVRT during "Produce". If you use CPU rendering or Hardware video encoding during "Produce" you get the typical file size estimate count up and count down indicators. You should also get the same for SVRT but it appears to be a new anomaly in PD12 v2420.

Jeff
Reply
garioch7
Senior Contributor Private Message Location: Port Hood, Nova Scotia, Canada Joined: Feb 07, 2011 06:45 Messages: 851 Offline
[Post New]
Thanks for your clarification, Jeff. I guess it is an "enhanced feature" of this Build (2420). Hopefully Cyberlink will deal with this anomaly, and also with the scroll-up title designer clunkiness.

Have a great day.

Regards,
-Phil Windows 10 Pro x64
Dell XPS 8930
Intel CoreT i7 (4.6 GHz)
32 GB DDR4-2666 RAM
1 TB PCIe -x4 SSD
NVIDIA GeForce RTX 2060
PD14 Ultimate x64, 4207
CD4 Ultra and AD6 Ultra
Bleeping Computer Malware Response Instructor
Reply
Reply to this topic
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team