CyberLink Community Forum
where the experts meet
| Advanced Search >
YouCam 5 Problem In Advance settings
Reply to this topic
krossfaith [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Apr 25, 2013 14:05 Messages: 1 Offline
[Post New]
i use a hp g6 laptop. i have youcam 5 installed and when i goto the advance settings (enchance) and go tick off the "low light compensation" and click ok it saves. the video is less laggy (low fps) im doing this at night because not enough light and i want to make it less laggy. but when i quit youcam after i save and come its back to the old settings where low light compensation is on...but its not ticked...whats this problem and what to do keep it off permanently?
Reply
CyberLink-Michael [Avatar]
Senior Contributor Private Message Location: Europe Joined: Apr 18, 2007 04:05 Messages: 7418 Offline
[Post New]
Hi,
can you check if you have installed lates Patch from Website (if using Retail Version)?

please also check:
http://forum.cyberlink.com/forum/posts/list/17850.page#91159

thanks
Michael Technical Support

Werde Facebook Fan
Reply
Adriano640414 [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Sep 17, 2020 09:22 Messages: 1 Offline
[Post New]
Hi Michael,

I have a old Samgung RF511 which comes with CyberLink Youcam, but it have the same problem
regarding saving new defaults for cam control low light compensation.

I can´t reach the link you informed on this post, perhaps it is quite old by now.
http://forum.cyberlink.com/forum/posts/list/17850.page#91159

Is there a way to set these parameters on Win10 by RegEdit ou editing .kc files ?

thanks
Adriano
Reply
Reply to this topic
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team