CyberLink Community Forum
where the experts meet
| Advanced Search >
Latest Version slows down producing.
Reply to this topic
CM120884 [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Apr 07, 2017 12:25 Messages: 26 Offline
[Post New]
I notice with the latest version, whenever i produce a video, it goes fast until its about 3/4 of the way finished, then the rest of the way, it slows down until complete. Also, when the complete video plays, the video and audio is out of sync, which has never happened in any previous versions. Is anyone else experiencing any of these issues? Any help on this matter would be greatly appreciated. Thank you.
Reply
optodata
Senior Contributor Private Message Location: California, USA Joined: Sep 16, 2011 16:04 Messages: 7999 Offline
[Post New]
The producing speed sounds more like it's related to the content on your project's timeline. For example, do you have different edits like (color or video speed adjustments) starting about 3/4 of the way through your project? If you temporarily delete those clips (or remove the compute-intensive edits), does the producing process go more smoothly?

You also can try opening an older project and producing it to see if you get similar results.

As for the produced clip having A/V sync issues, are you watching it on something other than PD? If the issues is present there, PD might be having probelms with variable frame-rate clips in your project. You can convert them using Handbrake into a constant frame rate format and see if that helps.
Reply
Reply to this topic
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team