CyberLink Community Forum
where the experts meet
| Advanced Search >
4k 30fps Video output after render flashes from dark to light
Reply to this topic
MARK_W [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Jan 06, 2012 08:50 Messages: 44 Offline
[Post New]
Hi all,
After producing a 4k 30fps video it does a stange thing. a few seconds of the clip being OK, and then a few secondss of the clip being slightly darker. Throughout the video it will do this for each clip.

If I produce the video in 2k its fine.
The orginal clip are all OK.

I suspect its my PC spec. I include the DxDiag.txt file for someone to advise if possable.

Many Thanks

Mark
 Filename
DxDiag.txt
[Disk]
 Description
 Filesize
86 Kbytes
 Downloaded:
30 time(s)
Reply
PowerDirector Moderator [Avatar]
Senior Contributor Private Message Location: New Taipei City, Taiwan Joined: Oct 18, 2016 00:25 Messages: 1869 Offline
[Post New]
Quote Hi all,
After producing a 4k 30fps video it does a stange thing. a few seconds of the clip being OK, and then a few secondss of the clip being slightly darker. Throughout the video it will do this for each clip.

If I produce the video in 2k its fine.
The orginal clip are all OK.

I suspect its my PC spec. I include the DxDiag.txt file for someone to advise if possable.

Many Thanks

Mark


Hi,

Can you give more details of your production profile and settings - SVRT used etc.

Cheers
PowerDirector Moderator


For customer support related issues, please contact:
- Customer service: https://membership.cyberlink.com/support/customer-services.do
- Technical support: https://membership.cyberlink.com/support/service/technical-support.do
Reply
MARK_W [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Jan 06, 2012 08:50 Messages: 44 Offline
[Post New]
My issue is fixed after watching this video.
https://www.youtube.com/watch?v=vjaDd0TIth4

Thanks.
Reply
Reply to this topic
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team