CyberLink Community Forum
where the experts meet
| Advanced Search >
Overlaying Transparent GIF not working anymore PD 365?
Reply to this topic
MrPadded [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Feb 21, 2014 02:42 Messages: 41 Offline
[Post New]
Since the last update on 365 I'm unable to overlay a Transparent Gif onto my video or any image actually?
Reply
optodata
Senior Contributor Private Message Location: California, USA Joined: Sep 16, 2011 16:04 Messages: 7887 Offline
[Post New]
Quote Since the last update on 365 I'm unable to overlay a Transparent Gif onto my video or any image actually?

We need lots more information to help, and ideally, a copy of the GIF to test.

There may be something about how your computer is configured, or maybe ther's an issue with the specific clip(s) you're working with. Following the steps in the Read Me Before Posting sticky and attaching the dxDiag results would also be very helpful.

YouTube/optodata


DS365 | Win10 Pro | Ryzen 9 3950X | RTX 2070 | 32GB RAM | 10TB SSDs | 5K+4K HDR monitors

Canon Vixia GX10 (4K 60p) | HF G30 (HD 60p) | Yi Action+ 4K | 360Fly 4K 360°
Reply
MrPadded [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Feb 21, 2014 02:42 Messages: 41 Offline
[Post New]
Quote

We need lots more information to help, and ideally, a copy of the GIF to test.

There may be something about how your computer is configured, or maybe ther's an issue with the specific clip(s) you're working with. Following the steps in the Read Me Before Posting sticky and attaching the dxDiag results would also be very helpful.



Hi thanks for your reply. It's all gifs, images etc... I tried to use the callout pack for example and that didn't work. I can colour grade fine but just when I want to overlay any type of image over the top of the video it's just not working.
Reply
Philwild [Avatar]
Senior Member Private Message Location: Hemel Hempstead, UK Joined: Oct 05, 2017 12:04 Messages: 206 Offline
[Post New]
I have added a callout to the included skateboard clip. As you can see it's working normally in the latest PowerDirector 365.

What do you find vis-a-vis not working?
[Thumb - Overlay Test.png]
 Filename
Overlay Test.png
[Disk]
 Description
 Filesize
489 Kbytes
 Downloaded:
4 time(s)
Reply
MrPadded [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Feb 21, 2014 02:42 Messages: 41 Offline
[Post New]
Quote I have added a callout to the included skateboard clip. As you can see it's working normally in the latest PowerDirector 365.

What do you find vis-a-vis not working?



Got it working... Thanks for your help!
Reply
Reply to this topic
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team