CyberLink Community Forum
where the experts meet
| Advanced Search >
Suddenly No Audio
Reply to this topic
[Post New]
Ugh... so all of a sudden today I have no audio in my Power Director 16 project timeline. Playback is silent and most audio controls are grayed out (ie Voice Over Room, Adjust Audio, etc.) Strangely... I can double-click a clip in a bin and then that audio plays fine. This is true for old projects as well.

Windows 10 did a "system update" last night so I'm wondering if that is the source of the problem. But... I'm not having any other problems with audio in other programs.

So... any ideas?

Thx.
Reply
[Post New]
Quote Ugh... so all of a sudden today I have no audio in my Power Director 16 project timeline. Playback is silent and most audio controls are grayed out (ie Voice Over Room, Adjust Audio, etc.) Strangely... I can double-click a clip in a bin and then that audio plays fine. This is true for old projects as well.

Windows 10 did a "system update" last night so I'm wondering if that is the source of the problem. But... I'm not having any other problems with audio in other programs.

So... any ideas?

Thx.


Nevermind... I somehow accidently turned on "Non Real-time Preview" mode. I didn't realize that setting would carry-over even if I didn't SAVE the project (and to old projects as well.)

All is good again.
Reply
BarryTheCrab
Senior Contributor Private Message Location: USA Joined: Nov 06, 2008 22:18 Messages: 5913 Offline
[Post New]
Happy we could help... My website http://bgillcyberstudio.com/index.html LINKS TO PDTOOTS & hundreds of other valuable resources!
HP Envy Phoenix/4thGen i7-4770(4@3.4GHz~turbo>3.9)/Nvidia GTX 960(4GB)/16GB DDR3/7,200rpm/w10x64---
Canon Vixia HV30/HF-M40/HF-M41/HF-G20/Olympus EPL-5
Reply
Reply to this topic
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team