CyberLink Community Forum
where the experts meet
| Advanced Search >
Cut and Paste
Reply to this topic
thwim* [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Jan 23, 2019 09:49 Messages: 2 Offline
[Post New]
Is there a way to cut a part of an image and move it to a different spot on the image?
Reply
tomasc [Avatar]
Senior Contributor Private Message Joined: Aug 25, 2011 12:33 Messages: 4200 Offline
[Post New]
Go to Edit/Object Removal/Smart Patch to place the object where you want. You will then need to use the Content Aware Removal tool to remove the original object. The first tool places a duplicate of the object in the location you desire. The second tool removes the original object and fills it with the background.
Reply
thwim* [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Jan 23, 2019 09:49 Messages: 2 Offline
[Post New]
Quote Go to Edit/Object Removal/Smart Patch to place the object where you want. You will then need to use the Content Aware Removal tool to remove the original object. The first tool places a duplicate of the object in the location you desire. The second tool removes the original object and fills it with the background.


I figured out how to do it but it oppisite from my way of thinking. I wanted move a letter to a blank spot. So I have to select the blank spot and then select the letter and it moves the letter to the blank spot.
I was trying to select the letter and move it a blank spot but all is well.
Thanks for the help.
Reply
optodata
Senior Contributor Private Message Location: California, USA Joined: Sep 16, 2011 16:04 Messages: 3023 Offline
[Post New]
Quote I figured out how to do it but it oppisite from my way of thinking. I wanted move a letter to a blank spot. So I have to select the blank spot and then select the letter and it moves the letter to the blank spot.
I was trying to select the letter and move it a blank spot but all is well.
Thanks for the help.

Basically, you're using the tool to "remove" the blank spot and replace it with the letter, so the order makes sense if you look at it that way.

youtube/optodata


DS365 | Win10 Pro | 8 Core/16 thread i9-9900K (4.8GHz) | RTX 2070 | 32GB RAM | 6TB SSDs

Canon Vixia GX10 (4K 60p) HF G30 (HD 60p) + HF S200 (HD 30p) | Yi Action+ 4K | 360Fly 4K 360°
Reply
Reply to this topic
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team