CyberLink Community Forum
where the experts meet
| Advanced Search >
Cannot install PD11 Ultra boxed version on w7 64 computer
Reply to this topic
Eugen157
Senior Contributor Private Message Location: Palm Springs area, So.CA Joined: Dec 10, 2012 13:57 Messages: 660 Offline
[Post New]
I cannot install the boxed version, purchased from B+H Photo , the installation goes on and on, never completes.

It gave once a "unable to load module F:\PDIR\ISSETUP.dll" Errorcode 999

I did use the test version for a few weeks w/o major problems.

Please note that I made backups BEFORE installing the test version. The computer was returned to the BEFORE
version when I tried to install the boxed version. So there where no remnants of the test version when I tried to install
the boxed version.

I have tried to install a few times, each time bringing the computer to the BEFORE condition.

Since the test version was ok there must be something wrong with the boxed version

Eugene

This message was edited 1 time. Last update was at Dec 27. 2012 00:12

73s, WA6JZN ex DL9GC
CYBERLINK PLEASE ADD UHD BLU RAY BURNING SOFTWARE
PD14,
Win10,64bit.CPU i7 6700,16GB ,C= 480 GB SSD ,GPU GTX1060 6GB 1 fan. Plus 3 int, 4 ext HDD's for video etc.LG WH16NS40 reads UHD.
4K 24" ViewSonic monitor.Camera Sony FDR-A
Reply
Eugen157
Senior Contributor Private Message Location: Palm Springs area, So.CA Joined: Dec 10, 2012 13:57 Messages: 660 Offline
[Post New]
Appears to be a common problem, boxed versions of PD11ultra from NEWEGG do not work either.

And no money back on opened software.
just GREAT

Eugene
73s, WA6JZN ex DL9GC
CYBERLINK PLEASE ADD UHD BLU RAY BURNING SOFTWARE
PD14,
Win10,64bit.CPU i7 6700,16GB ,C= 480 GB SSD ,GPU GTX1060 6GB 1 fan. Plus 3 int, 4 ext HDD's for video etc.LG WH16NS40 reads UHD.
4K 24" ViewSonic monitor.Camera Sony FDR-A
Reply
James1
Senior Contributor Private Message Location: Surrey, B.C., Canada Joined: Jun 10, 2010 16:20 Messages: 1783 Offline
[Post New]
Hi,
Cyberlink may help out if you have the Receipt from the company and a serial # contact them through a ticket on the website.
Jim
p.s they are reasonable but sometimes slow in responding...
Jim Intel i7-2600@3.4Gz Geforce 560ti-1GB Graphic accelerator, windows 7 Premium 12GB memory

Visit GranPapa64's channel for your YouTube experience of the day!
Reply
Dafydd B [Avatar]
Senior Contributor Private Message Joined: Aug 26, 2006 08:20 Messages: 11973 Offline
[Post New]
Hi Eugen157,
The solution for the NewEgg users was to
1. copy the DIR folder from the disc to your computer hard drive and then
2. open the folder and locate the setup.exe and install/double click on the executable.

Please try the above remedy.

Please submit a ticket to online support as James1 has suggested.

PM sent.

Dafydd
Reply
Eugen157
Senior Contributor Private Message Location: Palm Springs area, So.CA Joined: Dec 10, 2012 13:57 Messages: 660 Offline
[Post New]
Thank you it worked fine.

However, in my mind I wonder about their QC, considering other issues I ran into.!!


IT CAME WITH A PRINTED, 250 PAGE INSTRUCTION BOOK. GREAT

Eugene

This message was edited 1 time. Last update was at Dec 27. 2012 11:21

73s, WA6JZN ex DL9GC
CYBERLINK PLEASE ADD UHD BLU RAY BURNING SOFTWARE
PD14,
Win10,64bit.CPU i7 6700,16GB ,C= 480 GB SSD ,GPU GTX1060 6GB 1 fan. Plus 3 int, 4 ext HDD's for video etc.LG WH16NS40 reads UHD.
4K 24" ViewSonic monitor.Camera Sony FDR-A
Reply
rrosenthal [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Dec 27, 2012 11:44 Messages: 3 Offline
[Post New]
I just got this for my son ... we cannot copy the DIR director..it fails saying that some files are corrupt and will not copy. I have a ticket open but no response. I spent $100 for my kids Christmas and we feel very let down.
Reply
Dafydd B [Avatar]
Senior Contributor Private Message Joined: Aug 26, 2006 08:20 Messages: 11973 Offline
[Post New]
Hi rrosenthal,

Have you attempted to copy the DIR folder with a different computer - to see if you have a laser issue or/an just to check that you can or can not extract the data - that's what I would do.

I have sent you a PM. (Just writing it now ).

Dafydd
Reply
rrosenthal [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Dec 27, 2012 11:44 Messages: 3 Offline
[Post New]
I have tried on 2 laptops and my IMAC..same results
Reply
Dafydd B [Avatar]
Senior Contributor Private Message Joined: Aug 26, 2006 08:20 Messages: 11973 Offline
[Post New]
Hi rrosenthal ,
Thank you for the information.
Dafydd
Reply
rrosenthal [Avatar]
Newbie Private Message Joined: Dec 27, 2012 11:44 Messages: 3 Offline
[Post New]
Cyberlink sent an email last night with links to download the software. The downloaded version installed correctly and is working. I would like to thank all that helped get this resolved...my kid stayed up all night making videos!!!!
Reply
Dafydd B [Avatar]
Senior Contributor Private Message Joined: Aug 26, 2006 08:20 Messages: 11973 Offline
[Post New]

Thank you M.
Dafydd
Reply
Reply to this topic
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team