CyberLink Community Forum
where the experts meet
| Advanced Search >
More time-outs
Reply to this topic
ynotfish
Senior Contributor Private Message Location: N.S.W. Australia Joined: May 08, 2009 02:06 Messages: 8798 Offline
[Post New]
Hi there -

I'm sure the team at CL is just as frustrated with forum issues as members are.

Today, I attempted a few times to post with a small packed project as an attachment. In the end, I gave up and sent a PM to the user, with a link to Google Drive to download the packed project. The PM was sent without a hitch :clap: :clap: :clap:

Other members have recently reported the same issue.

Of course, this is not very helpful to others who may wish to chime in or might be helped by others responses. You already know that.

Cheers - Tony
Visit PDtoots. PowerDirector Tutorials, tips, free resources & more. Subscribe!
Full linked Tutorial Catalog
PDtoots happily supports fellow PowerDirector users!
Reply
CyberLinkForum-Admin
Administrator Private Message Location: Xindian Dist., New Taipei City, Taiwan (R.O.C.) Joined: Jun 29, 2012 04:52 Messages: 91 Offline
[Post New]
Hi Tony,

Yes we noticed and asked RD to look into it. We have not heard back yet, so we asked again. We understand how frustrating it is for everyone.

Hope to report a solution soon.

Community Forum Team
Reply
BarryTheCrab
Senior Contributor Private Message Location: USA Joined: Nov 06, 2008 22:18 Messages: 5398 Offline
[Post New]
On February 23, 2017, the entire Cyberlink forum was off-line in the Boston/Eastern Massachusetts area. This failure was from about 12 noon to 5:00 EST. No response from the server. My website http://bgillcyberstudio.com/index.html LINKS TO PDTOOTS & hundreds of other valuable resources!
HP Envy Phoenix/4thGen i7-4770(4@3.4GHz~turbo>3.9)/Nvidia GTX 960(4GB)/16GB DDR3/7,200rpm/w10x64---Canon Vixia HV30/HFM40/HFM41/Olympus E-PL5
Reply
CyberLinkForum-Admin
Administrator Private Message Location: Xindian Dist., New Taipei City, Taiwan (R.O.C.) Joined: Jun 29, 2012 04:52 Messages: 91 Offline
[Post New]
Hi Barry,

One of the forum's servers went down, so other servers had to take on the load. The forum development team is still investigating if this was the cause of all the recent slow responses and time outs.

Regards,

Admin
Reply
Reply to this topic
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team