CyberLink Community Forum
Constant buffering  XML
Forum Index » PowerDirector (previous versions)
Author Message
Chris40

Newbie

Joined: 14/12/2011 21:30:55
Messages: 26
Location: Gillette WY
Offline

Hi, I loaded up a large file in .mts format. When the file is not on the story board it ran fine, when I placed the file on the storyboard it would run a couple of seconds then I'd get a small box on the right side that said "Rendering" for 5 or 6 seconds then play another second or two. I did this all they way to the end of clip.

I converted to file to a .avi file and it did the exact same thing. Any ideas?

My system is setup as follows:

Power Director 10 Ultimate 64 bit.
Windows 7 64 bit
16 gig of PC1600 DDR3
Intel 2600K CPU
Nvidia 560 Ti in SLI

I'm going to try some other clips but I really need to work with the one that keeps doing the rendering thing.

Thanks,

Intel 2600K
NVIDA 560Ti in SLI
16 Gig DDR 1066
3, 1TB SATA III HDs
Windows 7 64 bit
Robert2 S

Senior Contributor

Joined: 22/04/2009 02:57:20
Messages: 1461
Location: Australia
Offline

I don't have a link but it is a problem with the latest Nvidia video drivers. If you load up your old drivers it will solve your rendering problems

My youtube channel====> http://www.youtube.com/user/relate2?feature=mhsn
jonas_1_jonas

Newbie

Joined: 04/10/2011 17:26:02
Messages: 32
Offline

The only drivers that works are the 301.42. All the new drivers have that error . Big fail for NVIDIA.
Carl312

Senior Contributor

Joined: 16/03/2010 17:11:20
Messages: 6927
Location: Texas, USA
Offline

Nivida link to 301.42 driver.

http://www.nvidia.com/Download/Find.aspx
Click on Search button without changing anything. All but one card gives a link to the 301.42 driver.

This message was edited 1 time. Last update was at 11/09/2012 06:27:22


Windows 7 64-bit 8 GB RAM,AMD Phenom II X4 965 3.4 GHz,ATI Radeon HD 5770 1 GB,WD 1TB HD C free space greater than 100GB
http://www.carlmcmillan.com
Not responsible for any harm that may come to your wallet
Chris40

Newbie

Joined: 14/12/2011 21:30:55
Messages: 26
Location: Gillette WY
Offline

Thanks for bit of info everyone!

I am indeed running the latest beta driver from Nvidia. I moved to it because the current latest release was causing a couple of games to crash when in SLI mode. I'll roll back to the driver prior to the latest release and see if that does it.

Thanks again!

Intel 2600K
NVIDA 560Ti in SLI
16 Gig DDR 1066
3, 1TB SATA III HDs
Windows 7 64 bit
Chris40

Newbie

Joined: 14/12/2011 21:30:55
Messages: 26
Location: Gillette WY
Offline

Just put in a previous driver and that did the trick, the video plays as it should now. I really hope Nvidia gets this resolved in thier next driver release.

Thanks again for your help!

Intel 2600K
NVIDA 560Ti in SLI
16 Gig DDR 1066
3, 1TB SATA III HDs
Windows 7 64 bit
Brygard

Newbie

Joined: 23/06/2012 21:27:03
Messages: 48
Offline

Any other new users with Nvidia and none new users we have to do our part to let Nvidia know the issue with their drivers otherwise it will never get fix.
Previously I couldn't contact them throgh official channel forums till one the folks from Nvidia posted a official bug report link,I'm requoting what i said on other users post:

Please us the official driver for Nvidia 301.42,any beta version after that even the new on that's out today has issue with GPU acceleration.

Also everyone else if y'all can please submit a bug on this link to Nvidia so they can fix this issue.
http://surveys.nvidia.com/index.jsp?pi=6e7ea6bb4a02641fa8f07694a40f8ac6

The new version whql of Nvidia will be release around the corner and I assume it will not have the fix for PD10 acceleration since the new whql will be basically identical to the beta version 306.02.
http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=4396007&postcount=14

========================================Link====================================================
http://www.youtube.com/user/Brygard2009
=======================================MySystem================================================= Windows 7 Pro OEM (64bit) - Intel i5-2500K 4.2Ghz - Asus Sabertooth P67 RevB - kingston XMP 8Gb DDR - Razer Megalodon 7.1 - EVGA Nvidia 770 GTX 4Gb
[WWW]
Chris40

Newbie

Joined: 14/12/2011 21:30:55
Messages: 26
Location: Gillette WY
Offline

Yes, I did submit a bug report to Nvidia.

Intel 2600K
NVIDA 560Ti in SLI
16 Gig DDR 1066
3, 1TB SATA III HDs
Windows 7 64 bit
Zaite

Newbie

Joined: 18/07/2010 07:03:52
Messages: 14
Offline

I have this problem too, since updating to 306.23
James1

Senior Contributor

Joined: 10/06/2010 13:20:03
Messages: 1771
Location: Surrey, B.C., Canada
Offline

Are you using 306 beta?..the whql 306 released today.
Jim
DON"T use Beta drivers!!!!!!!!!!!

Intel i7-2600@3.4Gz Geforce 560ti-1GB Graphic accelerator, windows 7 Premium 12GB memory

Visit GranPapa64's channel for your YouTube experience of the day!
[WWW]
Chris40

Newbie

Joined: 14/12/2011 21:30:55
Messages: 26
Location: Gillette WY
Offline

Does the whql 306 that was released have the issue? No point in loading the new one if the bug is not fixed.

Intel 2600K
NVIDA 560Ti in SLI
16 Gig DDR 1066
3, 1TB SATA III HDs
Windows 7 64 bit
James1

Senior Contributor

Joined: 10/06/2010 13:20:03
Messages: 1771
Location: Surrey, B.C., Canada
Offline

Seems Ok on my machine so far..
Jim

Intel i7-2600@3.4Gz Geforce 560ti-1GB Graphic accelerator, windows 7 Premium 12GB memory

Visit GranPapa64's channel for your YouTube experience of the day!
[WWW]
Zaite

Newbie

Joined: 18/07/2010 07:03:52
Messages: 14
Offline

Yes I am using 306.23 WHQL released today. I'm not using any beta drivers. The problem is still happening.
James1

Senior Contributor

Joined: 10/06/2010 13:20:03
Messages: 1771
Location: Surrey, B.C., Canada
Offline

hi,
Ok an update...I also get buffer rendering...but faily fast ...so I rolled back driver to 301.??..and everything as before.
Jim

Intel i7-2600@3.4Gz Geforce 560ti-1GB Graphic accelerator, windows 7 Premium 12GB memory

Visit GranPapa64's channel for your YouTube experience of the day!
[WWW]
Zaite

Newbie

Joined: 18/07/2010 07:03:52
Messages: 14
Offline

Yeah I've rolled back to 301.42 until a fix for this can be found.
FredB

Senior Contributor

Joined: 15/09/2008 18:14:43
Messages: 1317
Offline

Can I ask why we think this is a "bug" or failure?

SVRT may just be assessing the NEED for Rendering (hence the quick render bar)?
Cyberlink refers to the process in the DOCS, but not sure how it all works, yet.

[Thumb - new_render.jpg]
 Filename new_render.jpg [Disk] Download
 Description
 Filesize 69 Kbytes
 Downloaded:  104 time(s)

sicknecro

Newbie

Joined: 10/11/2014 10:34:35
Messages: 1
Offline

here is a direct link to the Driver that fixes the issue because their latest update still causes the issue
http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-64bit-301.42-whql-driver.html
FredB

Senior Contributor

Joined: 15/09/2008 18:14:43
Messages: 1317
Offline

Thanks for attempting to help those in need, SickNecro!

Not sure how you found this, however, this thread was created more than 2 years ago, so I did find the solution was updating the drivers for PowerDirector11. Funny that this same solution still applies to PowerDirector13, so you are right on track!!!!!!

Thanks Again for helping the community.
Fred B

This message was edited 1 time. Last update was at 10/11/2014 12:13:22

 
Forum Index » PowerDirector (previous versions)
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team
© 2013 CyberLink Corp. All Rights Reserved. [ Terms of Services | About CyberLink | Contact Us | Privacy Policy | Site Map RSS