CyberLink Community Forum
How to reset the BD region code?  XML
Forum Index » PowerDVD (previous versions)
Author Message
Ansonli0005

Newbie

Joined: 18/02/2012 20:36:44
Messages: 3
Offline

After upgrade from Powerdvd 11 to 12 Ultra, the region code is 0 now. Anyway to solve it?
CyberLink-Michael

Administrator
[Avatar]
Joined: 18/04/2007 01:05:48
Messages: 6909
Location: Europe
Offline

Hi,

please check this this:
http://forum.cyberlink.com/forum/posts/list/21448.page#114431

or contact the Technical support

br
Michael

Technical Support
[WWW]
akaWolf52

Newbie

Joined: 27/01/2012 10:02:22
Messages: 12
Location: Sweden
Offline

Additional to the mentioned trick in link above to clean up the register I uninstalled all Visual C++ packages, I had 10 different. Then I reinstalled PDVD12 and it gave me three new ones and the region change figure was back to 5 and I could play mounted iso files again..

This message was edited 1 time. Last update was at 21/02/2012 13:19:09

Alan12003

Newbie

Joined: 03/11/2013 01:48:44
Messages: 1
Offline


I am having that exact same issue and no one at technical support can solve it. The region code for power dvd 12 is blank with 0 changes left, they keep telling me to reinstall it, I do, and the problem persists - I can't play any blu ray dvds. What an utter disappointment and waste of money. I tried another install last night, got the most up to date version of 12, and still NO region codes. Funny thing, I had to install 9 first before I could upgrade to 12, and it worked. It had region codes. Sice this is a cyberlink problem, and cant be fixed, I've asked to file a complaint or get a refund.
MagicMau

Newbie

Joined: 25/05/2011 14:59:56
Messages: 2
Offline

look in this thread, may help: http://forum.cyberlink.com/forum/posts/list/19547.page

bye
 
Forum Index » PowerDVD (previous versions)
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team
© 2013 CyberLink Corp. All Rights Reserved. [ Terms of Services | About CyberLink | Contact Us | Privacy Policy | Site Map RSS