CyberLink Community Forum
Virtual Drive wont unmount image  XML
Forum Index » Power2Go
Author Message
eaglenv

Newbie

Joined: 05/11/2010 23:34:35
Messages: 2
Offline

I mounted Cowboys & Aliens BR with Cyberlink Virtual Drive and it mounted the image just fine and PowerDVD 11 played it perfectly, but when I go to disable the Virtual Drive I get a message "CyberLink Power2Go could not unmount the image file". The odd thing is that the drive letter I used is not visible in My Computer. And when I try to mount a different image nothing happens. I have rebooted with same results. Thoughts?
CyberLink-Michael

Administrator
[Avatar]
Joined: 18/04/2007 01:05:48
Messages: 7067
Location: Europe
Online

Hi,
I do not have this issue here - do you use other Virtual Drive Software at the same time?

BR
michael

Technical Support
[WWW]
eaglenv

Newbie

Joined: 05/11/2010 23:34:35
Messages: 2
Offline

CyberLink-Michael....thanks for the reply. I do have VirtualCloneDrive installed but its not running. Should I try and uninstall it? Here is a image of the error.
[Thumb - Untitled.jpg]
 Filename Untitled.jpg [Disk] Download
 Description Virtual Drive
 Filesize 596 Kbytes
 Downloaded:  388 time(s)

This message was edited 1 time. Last update was at 09/01/2012 12:36:22

CyberLink-Michael

Administrator
[Avatar]
Joined: 18/04/2007 01:05:48
Messages: 7067
Location: Europe
Online

Hi,

I have similar setup here and can not reproduce the issue here..

Michael

Technical Support
[WWW]
Katfager

Newbie

Joined: 17/02/2013 11:15:13
Messages: 1
Offline

I have that exact same problem, but i have no other image mounter. just cant change iso, and the drive doesnt show anywhere
changedsoul

Newbie

Joined: 18/04/2013 19:43:51
Messages: 2
Offline

I have this exact problem. I am unable to mount or un mount anything.
When I try and mount an iso, i get a success, but the drive never shows up. When I try and dissable, I get an error saying it cant unmount blah blah .iso.

This is software that was installed with the laptop when purchased. There needs to be a fix for this garbage software. The best feature of this product is completely useless!!
CyberLink-Michael

Administrator
[Avatar]
Joined: 18/04/2007 01:05:48
Messages: 7067
Location: Europe
Online

hi,
please check the just released patch:
http://forum.cyberlink.com/forum/posts/list/18087.page

br
Michael

Technical Support
[WWW]
changedsoul

Newbie

Joined: 18/04/2013 19:43:51
Messages: 2
Offline

Seems to be working. Might been the re-install that did it too. I hope it stays working. Thanks for letting me know there was a current patch.
 
Forum Index » Power2Go
Go to:   
Powered by JForum 2.1.8 © JForum Team
© 2013 CyberLink Corp. All Rights Reserved. [ Terms of Services | About CyberLink | Contact Us | Privacy Policy | Site Map RSS